Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Makale Koleksiyonu: Recent submissions

  • Akça, Yaşar; Oğuz, Hande Uyar; Emir, Gökhan (Yeni Türkiye Dergisi, 2019-12)
    Bu çalışma 2013 yılında UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’ne alınması için sunulan “Ceneviz Ticaret Yolu’nda Akdeniz’den Karadeniz’e Kadar Kale ve Surlu Yerleşimleri: İstanbul, İzmir, Düzce, Bartın, Sinop” başlıklı projeden ...
  • Emir, Gökhan; Kurgun, Osman Avşar (Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2019-05-27)
    Çalışmada ülkemizde önemli bir ev pansiyonculuğu merkezi olan Bartın ilinin Amasra ilçesinde ev pansiyonculuğuna ilişkin uygulama sorunları incelenmektedir. Çalışmanın amacı, ev pansiyonu sahipleri ve işletmecileri ile ...
  • Emir, Gökhan (Mesleki Bilimler Dergisi, 2012-01-01)
    Doğayla iç içe yaşam süren toplumlar doğa ve ekoloji hakkında çok şey bilirler. Bu bilgi hem onların yaşamını kolaylaştırır hem de sürdürülebilirliklerini sağlar. Kırsal nüfusun ağırlıkta olduğu Bartın insanı da doğayla ...



Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account