Dever ve dever uygulamaları (Bölüm III) - Çetin, Altan; Çetin, Altan (My University, 2020)
[Abstract Not Available]
Keywords: Karayolu geometrik tasarımı; Yatay güzergah; Dever uygulamaları; İnşaat mühendisliği; Yol yapımı; Kara yolu; Kara ulaşımı; Civil engineering; Road construction; Dever apps; Road; Land transport