китаб-и маджму‛-и тарджуман-и турки ва ‛аджами ва мугали ва фарси - Salan, Musa; Salan, Musa (Hacı Bayram Veli Üniversitesi, 2019)
Bu çalışmada Aleksandr N. Garkavets tarafından 2019 yılında yayınlanan Китаб-и Маджму‛-и Тарджуман-и Турки ва ‛Аджами ва Мугали ва Фарси, «Сводная книга переводчика по-тюркски, и по-персидски, и по-монгольски, и на фарси» Халила бин Мухаммада бин Йусуфа ал-Кунави (При участии О. О. Туякбаева. – Алматы: Баур– 600 s. ISBN: 978-9965-854-51-4) adlı eser tanıtılmıştır.
Keywords: Memluk Kıpçak Türkçesi; Memluk; Memluk sözlük ve gramerleri; Gramer; Grammar