Reklam kuramları - Kasapoğlu, Cihangir; Kasapoğlu, Cihangir (Gazi Kitabevi, 2021)
[Abstract Not Available]
Keywords: Reklam; İletişim; Reklam kuramları; Advertisement; Communication; Advertising theories