Multivariate Decision-Making Methods and Their Using Areas in Forestry - Daşdemir, İsmet; Güngör, Ersin; Daşdemir, İsmet; Güngör, Ersin (Bartın Üniversitesi, 2002)
[Abstract Not Available]
Çok Boyutlu Karar Verme Metotları ve Ormancılıkta Uygulama Alanları