Hükümlülerde psikososyal problemler ve gereksinimler, psikolojik sağlamlık, ruh sağlığı okuryazarlığı ve psikolojik yardım arama tutumu arasındaki ilişki üzerine bir derleme - Öztürk, Ayfer; Öztürk, Ayfer (My University, 2019)
[Abstract Not Available]
Keywords: Ruh sağlığı okuryazarlığı; Psikolojik sağlamlık; Mental health literacy; Psychological resilience; Sağlık; Health