Orman içi su ürünleri - Kaygın, Azize Toper; Yıldız, Yafes; Yıldız, Yafes; Kaygın, Azize Toper (Bartın Üniversitesi, 2010)
[Abstract Not Available]
Keywords: Ormancılık; Su ürünleri; Balıkçılık; Forestry; Seafood; Fishery