Küresel yoksullukla mücadelede alternatif bir çözüm modeli olarak zekât kurumu - Bozan, Mahmut; Bozan, Mahmut (Sakarya Yayıncılık, 2013)
[Abstract Not Available]
Keywords: Küresel yoksulluk; Zekat; Yardımlaşma; Alms; Global poverty; Solidarity