İşgörenlerin iş stresi ve işkoliklik davranışlarının incelenmesi - Karakaş, Ayhan; Aslan, Ahmet; Karakaş, Ayhan; Aslan, Ahmet (Eğitim Yayınevi, 2023)
[Abstract Not Available]
Keywords: İş stresi; Çalışma hayatı; İşletme; Work stress; Work life; Business