Üniversite mezunlarının EYT yasasına tepkileri: Ekşi Sözlük örneği - Aslan, Hasan; Karadeniz, Oğuz; Aslan, Hasan (Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, 2023)
[Abstract Not Available]
Keywords: EYT; Üniversite eğitimi; Emeklilikte yaşa takılanlar