Kanûnî Devrinde “Müftî” ile Rumeli Kazaskeri Arasında Bir “Hüccet-i Şer‘iyye” İhtilafı Yahut Kemalpaşazâde-Fenârîzâde Hesaplaşması - Gel, Mehmet (My University, 2013)
[Abstract Not Available]
Keywords: Tarih