Bayan öğretim elemanlarının meme kanserine bakışı ve kanser korkusunun incelenmesi - Öztürk, Ayfer; Böçkün, Serhat; Uçukoğlu, Hülya; Garip, Üzeyir; Öztürk, Ayfer (My University, 2014)
[Abstract Not Available]
Keywords: Meme kanseri; Sağlık; Kanser; Kadın hastalar; Breast cancer