Kuman lehçesi sözlüğü - Salan, Musa; Salan, Musa (Gazi Üniversitesi, 2013)
Bu kritik yazısında Kaare Grönbech'in 1942'de Komanisches Wörterbuch adıyla yaptığı yayının çeviri versiyonu olan Kuman Lehçesi Sözlüğü yayını ele alınmış ve hatalı yönleri sunulmuştur.
Keywords: Kuman; Eski Kıpçakça; Codex Cumanicus; Tarihi Kıpçakça