Çim topu, petank, raffa ve volo oyun sistemleriyle; BOCCE: Tanımlar, tarihçe ve oyun kuralları - Türkmen, Mutlu (Neyir Yayıncılık, 2011)
[Abstract Not Available]
Keywords: Bocce; Petank; Bowling; Volo; Raffa; Spor