Pedagojik ve ekolojik yaklaşım ile düzenlenmiş çocuk mekanlarında Avrupa deneyimi - Özdemir, Ayşe (Bartın Üniversitesi, 2010)
[Abstract Not Available]
Eser, 2008-1-TR1-LEO03-04034 nolu Leonardo da Vinci Hareketlilik Projesi'nin sonucunda hazırlanmıştır.
Keywords: Eğitim; Leonardo da Vinci programı, Eğitim; Pedagoji; Education; Leonardo da Vinci program, Education; Pedagogy