Nazlı Eray öyküsünde kentli kadın kimliği - Balık, Macit; Uğurlu, Seyit Battal; Balık, Macit (Uluslararası Dil, Yazın, Deyişbilim Sempozyumu, 2008)
[Abstract Not Available]
Keywords: Türk edebiyatı; Turkish literature