Bilim tarihimizin bazı önemli matematikçileri - Aslan Seyhan, İrem; Seyhan, İrem Aslan (Bilim ve Ütopya Dergisi, 2018)
[Abstract Not Available]
Keywords: Bilim tarihi; Matematikçiler; History of science; Mathematicians