Psikolojik güçlendirme algısının örgütsel bağlılığa etkisi otel çalışanları üzerine bir araştırma - Karakaş, Ayhan; Serçek, Sadık; Karakaş, Ayhan (Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, 2014)
[Abstract Not Available]
Keywords: Otelcilik; Otel çalışanları; Hospitality; Hotel staff