Yeni Ekolojik Tehlikesiz Mikrobiyolojik Preparatlar – «Ekobakter – Terra», «Ekobakter», «Urga» - Allahverdiev, Surhay; Eroshenko, V.i. (Bartın Üniversitesi, 2019)
Bu makalede ekolojik tehlikesiz mikrobiyolojik preparatların tarımda, kuşçulukta, hayvancılıkta ve atık suların temizlenmesinde etkileri açıklanmıştır.

In this article effects of ecologically safe microbiological preparations in agriculture, poultry farming, animal husbandry and in sewage disposal are described.
New Ecological Safe Preparations “Ecobacter–Terra”, “Ecobacter”, “Urga”
Keywords: Conservation and Biodiversity; Koruma ve Biyolojik Çeşitlilik