II. Meşrutiyet döneminde iki milliyetçi kadın: Halide Edib ve Müfide Ferid - Koçak, Birgül; Tamer, Aytül; Oksev, Birgül Koçak (Doğu Batı Düşünce Dergisi, 2008)
[Abstract Not Available]
Keywords: Sosyoloji; Türk milliyetçiliği; II. Meşrutiyet Dönemi; Halide Edib Adıvar; Müfide Ferid