Karayolu düşey güzergahı, boykesit, düşey kurb tasarımı - Çetin, Altan; Çetin, Altan (My University, 2019)
[Abstract Not Available]
Keywords: Karayolu geometrik tasarımı; Düşey güzergah; Boykesit; Düşey kurblar; Civil engineering; İnşaat mühendisliği