Türkçede Kelime Grupları: Teori ve Analiz - Kazancı, Sinan (Bartın Üniversitesi, 2023)
Bu yazıda Prof. Dr. Oktay Ahmed'in TÜRKÇEDE KELİME GRUPLARI: TEORİ VE ANALİZ adlı kitabının tanıtımı yapılmıştır.
Keywords: Creative Arts and Writing; Sanat ve Edebiyat