Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorahmet tayfun, mustafa ülker, yusuf gökçe, engi̇n tengi̇li̇moğlu, çağri sürücü, mehmet durmaz
dc.date.accessioned2023-02-10T13:24:21Z
dc.date.available2023-02-10T13:24:21Z
dc.date.issued2018
dc.identifier10.21325/jotags.2018.227
dc.identifier.issn0
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.21325/jotags.2018.227
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11772/15492
dc.sourceJournal of Tourism and Gastronomy Studies
dc.subjectGeneral Medicine
dc.titleTURIZM ALANINDA YIYECEK VE İÇECEK ILE İLGILI LISANSÜSTÜ TEZLERIN BIBLIYOMETRIK ANALIZI
dc.typeArticle
dc.identifier.volume2
dc.identifier.issue6


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster