Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorşerife yazgan pektaş
dc.date.accessioned2023-02-10T13:19:54Z
dc.date.available2023-02-10T13:19:54Z
dc.date.issued2019
dc.identifier10.20491/isarder.2019.765
dc.identifier.issn0
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.20491/isarder.2019.765
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11772/14329
dc.sourceİşletme Araştırmaları Dergisi
dc.subjectEarth-Surface Processes
dc.titleYÖRESEL RESTORANLARDA YEMEK YIYEN MÜŞTERILERIN RESTORAN HAKKINDAKI ALGILAMALARI, TUTUMLARI VE TEKRAR SATIN ALMA NIYETLERI ÜZERINE AMPIRIK BIR ÇALIŞMA
dc.typeArticle
dc.identifier.volume11
dc.identifier.issue0


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster