Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorhande uyar oğuz, seyit ahmet solmaz
dc.date.accessioned2023-02-10T13:20:30Z
dc.date.available2023-02-10T13:20:30Z
dc.date.issued2019
dc.identifier10.21325/jotags.2019.368
dc.identifier.issn0
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.21325/jotags.2019.368
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11772/14578
dc.sourceJournal of Tourism and Gastronomy Studies
dc.subjectGeneral Medicine
dc.titleSATINALMA DEPARTMAN SORUMLULARININ YIYECEK-İÇECEK TEDARIKÇILERIYLE OLAN İLIŞKILERININ İNCELENMESI: TÜRKIYE’DEKI BEŞ YILDIZLI OTEL İŞLETMELERI ÜZERINE BIR ARAŞTIRMA
dc.typeArticle
dc.identifier.volume1
dc.identifier.issue7


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster