Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÖztel, Ahmet
dc.contributor.authorKarakaş, Ayhan
dc.contributor.authorAslan, Ahmet
dc.date.accessioned2020-01-10T07:11:12Z
dc.date.available2020-01-10T07:11:12Z
dc.date.issued2018-05
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11772/2287
dc.language.isoturen_US
dc.publisherEuropean Conference onSocial and Behavioral Sciencesen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectTurizmen_US
dc.subjectTourismen_US
dc.titleGreen star hotel selection with fuzzy TOPSIS method: case of Istanbulen_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.relation.journalXVI. European Conference onSocial and Behavioral Sciencesen_US
dc.contributor.departmentBartın Üniversitesi, İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümüen_US
dc.contributor.authorID155772en_US
dc.contributor.authorID155772en_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster