Ara
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
Gastronomi festivallerinin algılanan destinasyon imajına ve tekrar ziyaret etme niyetine etkisi: Fethiye Yeşilüzümlü ve yöresi kuzugöbeği mantar festivali örneği
(2017)
Festivaller keyifli, özel ve sıra dışı olan, yörenin ve yöreye özgü ürünlerin tanıtılması için
yapılan sosyal ve kültürel etkinliklerdir. Bu kapsamda ülkemiz farklı temalara sahip çok
sayıda ulusal ve uluslararası festivale ...
The effects of aesthetic value in food and beverage businesses on the aesthetic experiences and revisit intentions of customers
(2017-03-25)
This study presents the effect of aesthetic value of food and beverage businesses
on aesthetic experiences of the customers and their revisit intentions. According to the
established study model, firstly aesthetic value ...
Mutfak profesyonellerinin Türk mutfağı uygulamalarına ilişkin görüşleri
(2017-01-20)
Türk mutfağı dünyanın en zengin mutfaklarından biridir. Türk Mutfağını farklı kültürlerden
insanlara tanıtmanın en etkili yollarından biri, ülkemizi ziyaret eden turistlere
Türk Mutfağına ilişkin bazı yemeklerin orijinaline ...
Turizmde çekicilik unsuru olarak gastronomi müzeleri: Marmaris bal evi örneği
(2017-03-20)
Gastronomi müzeleri, hem farklı kültürlerin yeme içme alışkanlıklarının devam ettirilmesi
ve hatırlanması, hem de bu değerin birer turistik pazarlama ürünü haline
gelmesi bakımından, destinasyonların önemli çekiciliklerindendir. ...