Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorRayappa Shrinivas Mahale,Rajendrachari Shashanka,Shamanth Vasanth,R. Vinaykumar
dc.date.accessioned2023-02-10T12:54:50Z
dc.date.available2023-02-10T12:54:50Z
dc.date.issued2022
dc.identifier10.33263/BRIAC124.45574566
dc.identifier.issn2069-5837
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.33263/BRIAC124.45574566
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11772/11964
dc.sourceBIOINTERFACE RESEARCH IN APPLIED CHEMISTRY
dc.subjectMolecular Biology
dc.titleVoltammetric Determination of Various Food Azo Dyes Using Different Modified Carbon Paste Electrodes
dc.typeReview
dc.identifier.volume12
dc.identifier.issue4


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster