Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorTolga Fahri Çakmak,Figen Sevinç
dc.date.accessioned2023-02-10T13:19:24Z
dc.date.available2023-02-10T13:19:24Z
dc.date.issued2018
dc.identifier10.26650/jot.2018.4.2.0010
dc.identifier.issn2459-1939
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.26650/jot.2018.4.2.0010
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11772/13980
dc.sourceJournal of Object Technology
dc.subjectGeneral Medicine
dc.titleA Conceptual Framework of Raw Food Diet and Living Foods in Consumption Culture
dc.typeArticle
dc.identifier.volume4
dc.identifier.issue2


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster