Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorekrem badem, ahmet öztel
dc.date.accessioned2023-02-10T13:19:27Z
dc.date.available2023-02-10T13:19:27Z
dc.date.issued2018
dc.identifier10.24013/jomelips.429389
dc.identifier.issn2547-9512
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.24013/jomelips.429389
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11772/14035
dc.sourceYönetim Ekonomi Edebiyat İslami ve Politik Bilimler Dergisi
dc.subjectGeneral Medicine
dc.titleRESTORAN SEÇIMINDE TÜKETICIYI ETKILEYEN FAKTÖRLERIN DEMATEL YÖNTEMIYLE DEĞERLENDIRILMESI: BIR UYGULAMA
dc.typeArticle
dc.identifier.volume0
dc.identifier.issue0


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster