RESTORAN İŞLETMELERINDE HIZMET KALITESININ MÜŞTERI MEMNUNIYETINE VE SADAKATINE ETKISI: OBA RESTORAN ÖRNEĞI
dc.contributor.author | yusuf bi̇lgi̇n, önder kethüda | |
dc.date.accessioned | 2023-02-10T13:19:48Z | |
dc.date.available | 2023-02-10T13:19:48Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier | 10.18074/ckuiibfd.371995 | |
dc.identifier.issn | 0 | |
dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.18074/ckuiibfd.371995 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11772/14275 | |
dc.source | Çankırı Karatekin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi | |
dc.subject | - | |
dc.title | RESTORAN İŞLETMELERINDE HIZMET KALITESININ MÜŞTERI MEMNUNIYETINE VE SADAKATINE ETKISI: OBA RESTORAN ÖRNEĞI | |
dc.type | Article | |
dc.identifier.volume | 0 | |
dc.identifier.issue | 0 |
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |