Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authoresra çeli̇k, hasan ufuk celebi̇oglu
dc.date.accessioned2023-02-10T13:20:13Z
dc.date.available2023-02-10T13:20:13Z
dc.date.issued2021
dc.identifier10.31015/jaefs.2021.2.15
dc.identifier.issn0
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.31015/jaefs.2021.2.15
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11772/14471
dc.sourceInternational Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
dc.subjectMaterials Chemistry
dc.titleEFFECTS OF CAPSANTHIN ON SURFACE HYDROPHOBICITY AND AUTO-AGGREGATION PROPERTIES OF LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS AND LACTOBACILLUS RHAMNOSUS
dc.typeArticle
dc.identifier.volume0
dc.identifier.issue0


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster