SATINALMA DEPARTMAN SORUMLULARININ YIYECEK-İÇECEK TEDARIKÇILERIYLE OLAN İLIŞKILERININ İNCELENMESI: TÜRKIYE’DEKI BEŞ YILDIZLI OTEL İŞLETMELERI ÜZERINE BIR ARAŞTIRMA
dc.contributor.author | hande uyar oğuz, seyit ahmet solmaz | |
dc.date.accessioned | 2023-02-10T13:20:30Z | |
dc.date.available | 2023-02-10T13:20:30Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier | 10.21325/jotags.2019.368 | |
dc.identifier.issn | 0 | |
dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.21325/jotags.2019.368 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11772/14578 | |
dc.source | Journal of Tourism and Gastronomy Studies | |
dc.subject | General Medicine | |
dc.title | SATINALMA DEPARTMAN SORUMLULARININ YIYECEK-İÇECEK TEDARIKÇILERIYLE OLAN İLIŞKILERININ İNCELENMESI: TÜRKIYE’DEKI BEŞ YILDIZLI OTEL İŞLETMELERI ÜZERINE BIR ARAŞTIRMA | |
dc.type | Article | |
dc.identifier.volume | 1 | |
dc.identifier.issue | 7 |
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |