Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorserhat yozcu
dc.date.accessioned2023-02-10T13:21:41Z
dc.date.available2023-02-10T13:21:41Z
dc.date.issued2021
dc.identifier10.21325/jotags.2021.937
dc.identifier.issn0
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.21325/jotags.2021.937
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11772/14936
dc.sourceJournal of Tourism and Gastronomy Studies
dc.subjectGeneral Medicine
dc.titleAYVAINI MAĞARASININ TURIZMDE DEĞERLENDIRILMESINE YÖNELIK BIR ÖNERI
dc.typeArticle
dc.identifier.volume4
dc.identifier.issue9


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster