Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authoronur tolga okan, ayben kiliç pekgözlü, abdurrahman onaran, mehmet öz, i̇lhan deni̇z
dc.date.accessioned2023-02-10T13:22:00Z
dc.date.available2023-02-10T13:22:00Z
dc.date.issued2020
dc.identifier10.17474/artvinofd.683260
dc.identifier.issn0
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.17474/artvinofd.683260
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11772/15014
dc.sourceArtvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
dc.subject-
dc.titleENDÜSTRIYEL ÖLÇEKTE ÜRETILEN NAR (PUNICA GRANATUM L.) VE MAYDANOZ (PETROSELINUM CRISPUM) TOHUMU YAĞININ KIMYASAL BILEŞIMI, ANTIOKSIDAN VE ANTIFUNGAL ÖZELLIKLERININ BELIRLENMESI
dc.typeArticle
dc.identifier.volume2
dc.identifier.issue21


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster