dc.contributor.author | onur tolga okan, ayben kiliç pekgözlü, abdurrahman onaran, mehmet öz, i̇lhan deni̇z | |
dc.date.accessioned | 2023-02-10T13:22:00Z | |
dc.date.available | 2023-02-10T13:22:00Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier | 10.17474/artvinofd.683260 | |
dc.identifier.issn | 0 | |
dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.17474/artvinofd.683260 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11772/15014 | |
dc.source | Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi | |
dc.subject | - | |
dc.title | ENDÜSTRIYEL ÖLÇEKTE ÜRETILEN NAR (PUNICA GRANATUM L.) VE MAYDANOZ (PETROSELINUM CRISPUM) TOHUMU YAĞININ KIMYASAL BILEŞIMI, ANTIOKSIDAN VE ANTIFUNGAL ÖZELLIKLERININ BELIRLENMESI | |
dc.type | Article | |
dc.identifier.volume | 2 | |
dc.identifier.issue | 21 | |