RESTORAN İŞLETMELERINDE HIZMET KALITESI, MÜŞTERI MEMNUNIYETI VE MÜŞTERI SADAKATININ AĞIZDAN AĞIZA PAZARLAMAYA ETKISI
dc.contributor.author | yusuf bi̇lgi̇n | |
dc.date.accessioned | 2023-02-10T13:22:14Z | |
dc.date.available | 2023-02-10T13:22:14Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier | 0 | |
dc.identifier.issn | 0 | |
dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/0 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11772/15071 | |
dc.source | İşletme Araştırmaları Dergisi | |
dc.subject | - | |
dc.title | RESTORAN İŞLETMELERINDE HIZMET KALITESI, MÜŞTERI MEMNUNIYETI VE MÜŞTERI SADAKATININ AĞIZDAN AĞIZA PAZARLAMAYA ETKISI | |
dc.type | Article | |
dc.identifier.volume | 4 | |
dc.identifier.issue | 9 |
Files in this item
Files | Size | Format | View |
---|---|---|---|
There are no files associated with this item. |