KRAFT YÖNTEMIYLE AYNI PIŞIRME ŞARTLARINDA SARIÇAM VE TITREK KAVAK ODUNU YONGALARINDAN ELDE EDILEN KÂĞIT HAMURUNUN VERIMI VE KÂĞIT ÖZELLIKLERININ KARŞILAŞTIRILMASI
dc.contributor.author | fadime yurdakurban, ayhan gençer | |
dc.date.accessioned | 2023-02-10T13:25:14Z | |
dc.date.available | 2023-02-10T13:25:14Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier | 10.24011/barofd.447207 | |
dc.identifier.issn | 0 | |
dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.24011/barofd.447207 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11772/15640 | |
dc.source | Bartın Orman Fakültesi Dergisi | |
dc.subject | - | |
dc.title | KRAFT YÖNTEMIYLE AYNI PIŞIRME ŞARTLARINDA SARIÇAM VE TITREK KAVAK ODUNU YONGALARINDAN ELDE EDILEN KÂĞIT HAMURUNUN VERIMI VE KÂĞIT ÖZELLIKLERININ KARŞILAŞTIRILMASI | |
dc.type | Article | |
dc.identifier.volume | 1 | |
dc.identifier.issue | 21 |
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |