Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorEsen, Şaban
dc.contributor.authorOğuz, Hande Uyar
dc.date.accessioned2020-01-10T07:26:18Z
dc.date.available2020-01-10T07:26:18Z
dc.date.issued2017-11
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11772/2288
dc.language.isoturen_US
dc.publisherInternational Sustainable Tourism Congressen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectTurizmen_US
dc.subjectTourismen_US
dc.subjectSürdürülebilir turizmen_US
dc.subjectSustainable tourismen_US
dc.titleDoğal kaynaklar çerçevesinde Türk turizmde rekabet edebilirliken_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.relation.journal1. International Sustainable Tourism Congressen_US
dc.contributor.departmentBartın Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümüen_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster