dc.contributor.author | Akpınar, A. | |
dc.contributor.author | Çevik, Ayfer Bayındır | |
dc.date.accessioned | 2020-02-20T07:24:00Z | |
dc.date.available | 2020-02-20T07:24:00Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | Akpınar A, Bayındır Çevik A. Safran Bitkisinin Sağlıkta Kullanımı ve Kanserde Etkisi. Sağlıkla Hemşirelik Dergisi 2015; 22: 45. | en_US |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11772/2672 | |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | Sağlıkla Hemşirelik Dergisi | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Safran bitkisi | en_US |
dc.subject | Sağlık | en_US |
dc.subject | Tamamlayıcı ve alternatif tedavi | en_US |
dc.subject | Saffron plant | en_US |
dc.subject | Health | en_US |
dc.subject | Complementary and alternative therapy | en_US |
dc.title | Safran bitkisinin sağlıkta kullanımı ve kanserde etkisi | en_US |
dc.type | article | en_US |
dc.contributor.department | Bartın Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü | en_US |
dc.contributor.authorID | 0000-0002-8667-4094 | en_US |
dc.identifier.volume | 22 | en_US |
dc.identifier.startpage | 45 | en_US |
dc.identifier.endpage | 45 | en_US |