Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAhmet Altay,Hatice Tohma,Lokman Durmaz,Parham Taslimi,Mustafa Korkmaz,Ilhami Gulcin,Ekrem Koksal
dc.date.accessioned2023-02-10T12:57:02Z
dc.date.available2023-02-10T12:57:02Z
dc.date.issued2019
dc.identifier10.1111/jfbc.12908
dc.identifier.issn1745-4514
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.1111/jfbc.12908
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11772/12658
dc.sourceJOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY
dc.subjectCell Biology
dc.titlePreliminary phytochemical analysis and evaluation of in vitro antioxidant, antiproliferative, antidiabetic, and anticholinergics effects of endemic Gypsophila taxa from Turkey
dc.typeArticle
dc.identifier.volume43
dc.identifier.issue7


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster