dc.contributor.author | Emir, Gökhan | |
dc.date.accessioned | 2019-11-12T09:06:50Z | |
dc.date.available | 2019-11-12T09:06:50Z | |
dc.date.issued | 2019-09 | |
dc.identifier.isbn | 978-605-033-002-1 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11772/1993 | |
dc.description.abstract | "Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri" kitabı, meslek yüksekokulları turizm ve otel işletmeciliği programlarındaki öğrenci ve akademisyenlere bu konuda pratik kaynaklık etmek amacıyla hazırlanmıştır. Bu ihtiyacı karşılayacağı düşünülen çalışmada; temizlik, kat hizmetleri bölümü, konuk odaları, genel alanlar, çamaşırhane ve konut alanlarının temizliği başlıklı konular altı bölüm altında derinlemesine incelenmiş ve öğrencilerin anlayabileceği sade bir dille kaleme alınmıştır. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | Nobel Yayınevi | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/restrictedAccess | en_US |
dc.subject | Otel | en_US |
dc.subject | Kat hizmetleri | en_US |
dc.subject | Turizm | en_US |
dc.subject | Otelcilik | en_US |
dc.subject | Hotel | en_US |
dc.subject | Housekeeping | en_US |
dc.subject | Tourism | en_US |
dc.subject | Hospitality | en_US |
dc.title | Otel işletmelerinde kat hizmetleri | en_US |
dc.type | book | en_US |
dc.relation.journal | Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri | en_US |
dc.contributor.department | Bartın Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı | en_US |
dc.contributor.authorID | 23667 | en_US |