Konu "Turizm" için Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Makale Koleksiyonu listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Ev pansiyonculuğunda yaşanan uygulama sorunları: Amasra örneği
(Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2019-05-27)Çalışmada ülkemizde önemli bir ev pansiyonculuğu merkezi olan Bartın ilinin Amasra ilçesinde ev pansiyonculuğuna ilişkin uygulama sorunları incelenmektedir. Çalışmanın amacı, ev pansiyonu sahipleri ve işletmecileri ile ... -
Turizmde çekicilik unsuru olarak gastronomi müzeleri: Marmaris bal evi örneği
(2017-03-20)Gastronomi müzeleri, hem farklı kültürlerin yeme içme alışkanlıklarının devam ettirilmesi ve hatırlanması, hem de bu değerin birer turistik pazarlama ürünü haline gelmesi bakımından, destinasyonların önemli çekiciliklerindendir. ...